Om oss

Branschens främsta tillverkare

Väderstad Components är branschens främsta tillverkare av härdade slitdelar till jordbruksmaskiner. Högsta kvalitet från råvara till slutprodukt och exceptionell leveranssäkerhet har lagt grunden till våra framgångar. Väderstad Components AB
är en del av Väderstad Group.

På stadig tillväxt

På Väderstad Components satsar vi mycket på den senaste tekniken och våra medarbetare. Idag är vi cirka 65 medarbetare och ambitionen är att vi ska fortsätta växa. Därför ser vi gärna att du som är intresserad av att jobba hos oss hör av dig.


Revolutionerande uppfinningar

Väderstad är känt för att förflytta gränser, ständigt presentera banbrytande uppfinningar baserade på nytänkande i lantbruket. Den största potentialen för att förbättra den slutliga uppkomsten, grödan, hittas i jordmånen, där det verkligen händer. Det är därför många av Väderstads mest revolutionerande uppfinningar är kopplade till just slitdelar.

Långsiktigt och hållbart


Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt långsiktiga hållbarhetsarbete inom Väderstad Group. Vi intensifierar nu vårt arbete ytterligare med ambitionen att vara aktiva, tydliga och transparenta i alla våra prioriteringar, målsättningar och resultat.