Väderstad Components AB

Vi är branschens främsta tillverkare av härdade slitdelar till Väderstads jordbruks-maskiner. Tillverkningsprocessen är automatiserad med högteknologiska maskiner och avancerad robotteknik. Våra specialiserade medarbetare ligger i absolut framkant inom tekniskt kunnande. Vi strävar ständigt framåt och driver hela branschens utveckling. Resultatet är produkter med mycket hög kvalitet och prestanda.

Innovation i fokus​

Att utveckla och förbättra är alltid en sporre för oss. Dessutom vill vi gärna vara först. Tillsammans med övriga bolag i koncernen är vi marknadsledande med flertalet innovativa lösningar som bidrar till jordbrukets utveckling.

Hög intern kompetens​

Vi rekryterar högkvalificerad personal som specialutbildas för att hantera den senaste maskin- och robottekniken. Genom vår starka tillväxt har vi rörlighet mellan olika uppdrag och tjänster vilket bidrar till både den personliga kompetensutvecklingen och bolagets starka utveckling.

Tillverkning

Vår strategi är att alltid utvecklas och att ligga i framkant med våra tillverkningsmetoder och processer. Vår robot- och maskinpark utvecklas och uppdateras kontinuerligt. Största delen av utvecklingsarbetet sker på plats med all vår spetskunskap och kompetens. 

Vi hjälper lantbruket
över hela världen

Vi har ett nära samarbete med lantbrukare runt om i världen där vi fångar upp synpunkter och behov. Tillsammans har vi ett utvecklande arbetssätt med fälttester av våra produkter. Allt detta bidrar till vår höga kvalitet och prestanda som ger stora mervärden för våra kunder, lantbrukarna.

Anläggningen ligger vackert belägen vid sjön Såduggen

Att trivas och känna stolthet för sin arbetsplats är för oss en självklarhet. Förutom ett riktigt bra sammansvetsat team är vår arbetsplats vackert belägen i en skogsglänta vid sjön Såduggen.