CNC operatör – inriktning fräs

Ansök senast: 2022-10-31

CNC operatör – inriktning fräs

Vill du arbeta med att bearbeta, sammanbygga och utveckla press/formverktyg och fixturer? Då är Väderstad Components rätt företag för dig. Vi befinner oss i en expansiv utvecklingsfas och behöver förstärka organisationen med en driven och idérik CNC operatör.
Som CNC operatör kommer du att ha omväxlande och intressanta arbetsuppgifter i vår verktygsverkstad där du får möjlighet att medverka vid utvecklingen av våra verktyg och fixturer till våra automatiserade produktionsprocesser.
Du kommer att arbeta med CAM-beredning, riggning av arbetsstycken, bearbetning verktygsdetaljer, sammanbyggnad av verktyg, medverka vid verktygsutveckling och driftsättning av verktyg / fixturer.

Våra maskinanläggningar och verktyg designas, monteras och servas av vår egen personal. Även programmering och hantering av robotar och produktionsutrustning sköter vi i egen regi. Att ha den kunskapen internt är en enorm styrka som märks i både kvalitet och leveranssäkerhet. Vi har också en väl utvecklad kvalitetsavdelning tillsammans med ett labb för provning och utveckling av materialegenskaper.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning inom CNC bearbetning eller motsvarande kunskaper. Du har några års arbetslivserfarenhet från tillverkande industri med CNC bearbetning.
Vi ser också positivt på om du har erfarenhet från verktygstillverkning, bearbetning med 3- och 5-axlig CNC-fräs.

Vi tror att du kommer att trivas i rollen som CNC operatör hos oss om du är intresserad av att utvecklas både i din roll och tillsammans med företaget. Som person är du social, nytänkande, kreativ och har ett utpräglat ordningssinne. Vi värdesätter vår laganda och att gemensamt driva utvecklingen framåt på ett effektivt sätt, där vi ständigt utvecklas i nya utmaningar.
Du kommer ha stora möjligheter att göra skillnad i hur verksamheten och din egen roll formas och utvecklas. Vi kommer att hjälpa dig att nå dina mål genom kontinuerlig kompetensutveckling för att ge dig bred kunskap om våra produkter, processer och bearbetningsmetoder. Placering för tjänsten är i Överum där vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Team Ledare Verktygsavdelning Mikael Eriksson 070-298 39 73

Kontaktperson

Ladda upp ditt CV .PDF eller .ZIP max. 10MB
Ladda upp ditt personliga brev .PDF eller .ZIP max. 10MB