Operatörer till våra robotlinor

Ansök senast: 2023-03-31

Operatörer till våra robotlinor

Vill du arbeta i gäng som håller igång driften av våra robotiserade tillverkningslinor.
Då är Väderstad Components rätt företag för dig. Vi befinner oss i en expansiv utvecklingsfas och behöver förstärka organisationen med flera operatörer.
Som operatör kommer du att övervaka, materialförsörja och ställa om i våra robotlinjer. Även en del mätning för uppföljning av kvalitén ingår i uppgifterna samt att medverka vid uppstart av nya produkter och förbättringsarbete.

Våra maskinanläggningar och verktyg designas, monteras och servas av vår egen personal. Även programmering och hantering av robotar och produktionsutrustning sköter vi i egen regi. Att ha den kunskapen internt är en enorm styrka som märks i både kvalitet och leveranssäkerhet. Vi har också en väl utvecklad kvalitetsavdelning tillsammans med ett labb för provning och utveckling av materialegenskaper.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning inom verkstadsteknik eller motsvarande kunskaper. Du har några års arbetslivserfarenhet från tillverkande industri.
Vi ser också positivt på om du har erfarenhet från hantering av robotar eller CNC-fräs maskiner.

Vi tror att du kommer att trivas i rollen som operatör hos oss om du är intresserad av att utvecklas både i din roll och tillsammans med företaget. Som person är du social, nytänkande, kreativ och har ett utpräglat ordningssinne. Vi värdesätter vår laganda och att gemensamt driva utvecklingen framåt på ett effektivt sätt, där vi ständigt utvecklas i nya utmaningar.
Du kommer ha stora möjligheter att göra skillnad i hur verksamheten och din egen roll formas och utvecklas. Vi kommer att hjälpa dig att nå dina mål genom kontinuerlig kompetensutveckling för att ge dig bred kunskap om våra produkter, processer och bearbetningsmetoder. Placering för tjänsten är i Överum där vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Produktions Ledare Emil Blomberg 070-514 83 23

Kontaktperson

Ladda upp ditt CV .PDF eller .ZIP max. 10MB
Ladda upp ditt personliga brev .PDF eller .ZIP max. 10MB